top of page

do 19 sep

|

Praktijk HoornseHof

Control over motor Control (Delft) (1)

Dynamic organiseert in samenwerking met FYSUS de opleiding MSU Standaard. Deze opleiding is bedoeld voor artsen, fysiotherapeuten, radiologisch laboranten, orthopedisch chirurgen en anderen die musculoskeletale echografie willen integreren binnen hun praktijkvoering.

Inschrijving is gesloten
andere opleidingen
Control over motor Control (Delft) (1)
Control over motor Control (Delft) (1)

Tijd en locatie

19 sep 2019, 10:00 – 14:00

Praktijk HoornseHof, Van Kinschotstraat, 2614 Delft, Nederland

Inhoud

Deze opleiding stelt u in staat om de anatomische, biomechanische en echografie kennis van de schouder toe te passen op de beoordeling van het mechanisch disfunctioneren van de schouder. De opleiding bestaat volledig uit theorie en praktijk met betrekking tot revalidatie van de schouder. Er wordt praktisch geoefend op een mede cursist. De cursus leert het belangrijke verschil tussen patiënten krachttraining geven en patiënten motor patronen laten (her)leren.

Met deze opleiding leert u hoe u het beste een gefundeerd behandel- en revalidatieplan kunt opstellen voor de revalidatie van de schouder. Met de opleiding kunt u als medisch professional uw patiënten sneller en effectievere helpen met de revalidatie.

Heeft u een passie voor schouder revalidatie? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend functioneren is en waar het belangrijke verschil ligt tussen krachttraining & patiënten motor controle laten (her)leren?

Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wilt uitbreiden voor de inzet van nieuwe behandelmethoden. Met onze cursus Control over Motor Control leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig uw revalidatiemethoden verder te ontwikkelen.

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 15 en maximaal 20 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

Gebied: schouder

Docenten:

- Karin Geryszewski-Admiraal, fysiotherapeut

Data:

woensdag 11 september en 25 september 2019

Locatie:

Praktijk Hoornsehof-Geryszewski Fysiotherapie Delft.

Kosten:

€ 450,- per persoon

Inclusief uitgebreide broodmaaltijd

Accreditatie:

KNGF (algemeen, manueel en sport), 15 punten

Als u zich middels online formulier inschrijft zal deze inschrijving inclusief incasso worden overgedragen aan Fysus Communications als zijnde de organisator van deze opleiding.

Deel dit evenement

bottom of page