top of page

Missie

Onze missie is om iedere geïnteresseerde de mogelijkheid te geven om de voordelen van het gebruik van musculoskeletal ultrasound (MSU) toe te passen.

 

Wij geloven dat de eerstelijns professionals bij uitstek de groep is om het echografisch onderzoek van het bewegingsapparaat toe te passen in de praktijk. Dit onderbouwen wij vanuit eigen ervaringen en docenten in te zetten die nog in de praktijk werkzaam zijn. Onze eerste opleiding startte in 1998 en sindsdien hebben wij al veel cursisten mogen opleiden.

 

Iedereen kan met de juiste toepassing van echografie sneller en adequater een behandelplan opstellen. Zowel de professional als de patiënt heeft hier voordeel van. Wij helpen u om het maximale uit MSU te halen en met de juiste kennis zelf aan de slag te gaan.

Kennis komt niet alleen uit een boek. Dat weten wij als geen ander. Met onze jarenlange ervaring, onze internationale opleidingen en gedreven docenten hebben wij een eigen basis ontwikkeld waarbij wij geloven dat een combinatie van praktijk en theorie de beste manier van leren is.

Aan de hand van ons digitale lesmateriaal, lesmappen en presentaties wordt de kennis gedeeld.

Wij werken in kleine groepen om te zorgen dat er altijd ruimte blijft voor persoonlijke aandacht.

Onze samenwerking met de verschillende hogescholen geeft aan dat wij onze basis goed hebben neergezet en dat veel mensen al hebben mogen ervaren wat musculoskeletale echografie kan betekenen.

"Hope you will find this book helpfull and ..... although very long.... not boring! with friendship Carlo"

 

red. note for Petra Massink from Carlo Martinoli in 2012

Our Mission
bottom of page